Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Kad Undangan

Kad ni dah lama siap tapi simpan jer.. Ni baru nak tempek kat blog ni since dah tempek kat Facebook tp tak berapa clear pulak tulisan dia..
Ai nak undang sume kawan2 kat alam Maya ni untuk meraikan Dan memeriahkan lagi majlis perkahwinan AI..
 So , jika ade teman2 AI yang nak original copy bagitau yer. Or emailkan aje alamat.. AI akan pos to you..
Jadi agenda terkini, AI tengah kumpul alamat kawan2 AI ni,, nt boleh pos sekali..

5 ulasan:

  1. tahniah.....kocik bonar lah cik tini...
    camno den nak tgk hah....
    hehehe...

    BalasPadam
  2. tahniah cik tney..Insya'Allah sampai ke sana...kalau x sesatla..hehe...

    BalasPadam
  3. syifa : kite kirimkan yg ori yer.. emailkan alamat nnt..

    Cik Daha , tak de maknenye tu.. klau sesat jugak.. suh cik abg beli gps siap2.. hehe

    BalasPadam
  4. tahniah.. dah tak lama lagi tu...

    BalasPadam
  5. Kak Yong.. Sudi2kan yer.. meriahkan majlis kami tuh..

    BalasPadam

Pencoret Setia

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails