Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

47 Days to go..

Gambar hiasan semata

Diam tak diam dah makin dekat dh tarikhnye  ni...
.. rasa cm sume dah settle.. tp mende besar yg tak settle lg borang kawen.. penin2 .. Mr F plak bz bagai keje.. nak layan customer.. konon nak pulun bebanyak sebelum CNY.. sbb dia cuti lama.. hurmm..  perkara yg paling penting tak dapat nak settle lagi.. bukan kata nak amik mudah tp tu la.. Mak  Bapak n Abg Long dah bising2 duk push ai.. faham jugak lah ngan dorang tp nak buat cmner.. peniiiinn.. Kak Long duk kata "tu la ko tak sabau nak kawen, masa suntuk tunang tak sampai setahun mcm2 nak prepare".. hurm.. dlm hati duk kata.. 'cepat bising lambat pun kene bising jugak.. hai haia hairan..
cm ni gamaknye org nak tamatkan zaman bujang.. agaknye adatak reader yg len ni alami menda yg sama cam ai ni..

Ape2 pun hope sume settle n doa2kan ai n Mr F selamat disatukan..

2 ulasan:

  1. singgah sini. salam ziarah. owh tengah tunggu hari bahagia ke. semoga semuanya berjalan lancar.

    Senggugut dah kurang...

    BalasPadam
  2. tq fizanur.. klau sudi datanglah meriahkan lg majlis kami..

    BalasPadam

Pencoret Setia

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails