Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

MUSH 1st Giveaway



Satu hari join satu contest.. eh2 azam baru ke nih.. untuk mengaktifkan blog..hurm.. whateverlah..

ok hari nak cerite pasal contest ni waktu berblogwalking td.. tuan punya blog MUSH.
Giveaway ini di buat sempena dengan sambutan yang menggalakkan dari Page KUTU Pinggan Mangkuk dari Facebook MUSH
Simple n easy tu je yang ai nak bagitahu tentang syarat2nyer.. cam biasalah klau kite join mane2 giveaway pun..
Ha korang2 sume join la ikut ai join giveaway ni, manetau kali korang lak berjaya..
Kali ni nak tag..

1 ulasan:

  1. salam, thanx sudi jOin GA Mush, List peserta GA ada di page LIST GIVE AWAY ye...keep in tOuch ya...!!!


    MUSH

    BalasPadam

Pencoret Setia

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails