Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Abby Online Shopping Giveaway

Hari ni join giveaway dari Blog Abby .. Tengok hadiah dia lagi lah buat ai tertarik..
Yang ni saya tujukan kahs tuk cik Abby untuk melayakkan diri ai tuk join giveaway ni..
a) Dah jadi follower yang ke 21 (Sunflower)
b) Banner pun dah letak kat sudut GA tuh..
c) Komen : Blogshop yang menarik.. perbanyakkan atau sentiasa update dengan item2 yang baru n menarik dan kalau boleh jaga blog supaya tak terlalu berat yang boleh mengakibatkan downloading jd pelan.
d) Cik Abby perlu pilih ai jadi pemenang sebab ai ni jenis malas nak pilih beg , bukan sebab ape , rambang mata tengok beg2 yg cantik..contohnye yang terdapt kat blog cik Abby ni..
lagipun beg ai ni macam minta di ganti..(hehe.. booleh tak cmni cik Abby..)
e) Ucapan : Semoga bisness cik Abby akan lebih maju dan berkembang..seterusnye dapat mengadakan GA lagi dengan hadiah yang lebih menarik.. hehe.. ALL THE BEST ..

Sekian...

3 ulasan:

Pencoret Setia

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails