Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sape nak hadiah free dari Paris? =)

http://www.nadiafarahida.blogspot.com
Masa jalan2 tengahari ni jumpa blog Nadia , dia ada buat GA la.. limited edition tau..
Hadiahnya di beli dari Paris...
Huh.. Gempak tak.. tu yang tetiba ai raya nak join nih..
Syarat2 dia pun mudah je..
so ai nak ajak teman2 sume tuk join GA ni
mana tahu kite ble dapat hadiah dari Paris nihh..
Antara syarat2nya :-
1. Kene buat n3 n letakkan gamba tu berserta linknya.
2. Letak jugak gamba ni berserta link kat side bar.
3. Jadi follower Nadia
4. Tag 3 lagi teman yang lain.
ni teman yg saya tag
5. Dan akhir sekali tinggalkan link ni kat n3 GA nih ye..
Amacam teman2 ..
mudahkan..

jadi ape tunggu lg..

jom kite serbu...

Tarikh Tutup:

20.11.2010(12:00pm)


3 ulasan:

Pencoret Setia

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails