Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Dah nak jadi sawang..

Fuhh... lama tul rasa tak update blog nih.. bukan ape.. tak tahu nak cerita n tulis ape.. lagipun masa membataskan segalanye... hihih..
Bila bukak jer blog ni, terasa kecian plak pada kawan2 bloger yg tak jemu2 nak tengok kadungan terkini blog nih.. harap2 korang tak bosan ye bila jenguk blog ai nih..
Hari ni nak tulis macam2 cerita tapi tak tau nak mulakan dari mane.. cerite hari raya (mungkin dh basi.. ;p ) .. nak cerite ttg weekend yang lepas pun ..hurmmm...
len kali la cerite.. sbb ade org tgh cari ai plak nih.. apehal agaknye... . K ai out dlu.. ada masa kite sambung story lagi..

Adious..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Pencoret Setia

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails