Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Mak Buyong...

Salam Ceria to all pembaca..
Weekend ni memang enjoy.. Jalan2 pegi umah member.. lama tak jumpa mak buyong..
windu ngan anak2 dia yang comel2 tuh..sampai je kat pintu umah si kak long dah jerit "cik tini dh sampai... mak cepat bukak pintu..' hhuhu .. eh terasa cam pencuri yang di undang plak ..(curi hati anak2 dia..kuang3)..si huda plak seja bila la dah tukar name aku jadi cik BARNEY.. heheh.. soronok plak tengok gelagat dorang.. maklum la anak sendiri belum ade..(coming soon. xoxo)anak buah plak jauh tuk bermanja..Masuk jer dlm umah mak buyong dh suh makan.. 'aik.. baru sampai dah suh makan.. nak suh blah cepat ker. hehhe.. saje je mak buyong ni.. tahu2 je aku memang tengah lapo baru balik keje.. Best lah mak buyong masak rendang daging n ikan masak asam pedas..lepas makan mak buyong ajak imbau kenangan.. p amik album lama2 .. ade lah pulak gambo kiteorg masa sekolah dulu sampailah kiteorng keje skali..
alamak bezanyer dulu ngan skarang..huhuu.dah r tak nak cite lg pasal nih.. jeles aku.. k time to go back.. seronak gak spend time kat umah mak buyong..Mak buyong tunggu erk.. nnt ku datang lagi tau. hehhe

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Pencoret Setia

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails